top of page

Generelle bemærkninger

Når du besøger vores side får vi besked om at der er besøgende. Vi benytter kun lovlig data og du er altid informeret om hvad og hvor vi bruger de forskellige værktøjer.

Dataindsamling på vores hjemmeside

Siden er sikret mod hackere og har en godkendt SSL certifikat. Når du handler på vores hjemmeside kan vi se hvad du har købt, hvor meget du har købt for og dine angivne oplysninger til forsendelse. Vi bruger også cookies på siden til at omsamle data om besøgende.

 

2. Generelle noter og obligatoriske oplysninger

 

Privatliv

Operatørerne af dette websted tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget alvorligt. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovmæssige databeskyttelsesregler og denne databeskyttelseserklæring.

Når du bruger denne hjemmeside, indsamles forskellige personoplysninger. Personoplysninger er data, der kan bruges til at identificere dig personligt. Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvilke data vi indsamler, og hvad vi bruger dem til. Det forklarer også, hvordan og til hvilket formål dette gøres. Det skal dog nævnes at vi IKKE sælger dine data til tredjepart

Bemærkning om det ansvarlige organ

Den dataansvarlige på denne hjemmeside er:

R/G Hvidevare

Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling

Mange databehandlingshandlinger er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. En uformel besked via e-mail til os er tilstrækkelig til dette formål. Lovligheden af den databehandling, der er foretaget, indtil tilbagekaldelsen forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Ret til dataportabilitet

Du har ret til at få oplysninger, som vi behandler automatisk, behandlet på grundlag af dit samtykke eller i opfyldelseaf en kontrakt, udleveret til dig eller til en tredjepart i et fælles, maskinlæsbart format. Hvis du anmoder om direkte overførsel af oplysningerne til en anden dataansvarlig, vil dette kun ske, hvis det er teknisk muligt.

 

SSL- eller TLS-kryptering

Af sikkerhedsmæssige årsager og for at beskytte overførslen af fortroligt indhold, såsom ordrer eller anmodninger, som du sender til os som webstedsoperatør, bruger dette websted et SSL eller/eller TLS-kryptering. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved at ændre browserens adresselinje fra “http://” til “https://” og ved at låse ikonet i browserlinjen.

Hvis SSL- eller TLS-kryptering er aktiveret, kan de data, du sender til os, ikke læses af tredjeparter.

 

Information, blokering, sletning og berigtigelse

Inden for rammerne af de gældende lovbestemmelser har du ret til gratis oplysninger om dine lagrede personoplysninger, deres oprindelse og modtager og formålet med databehandlingen og om nødvendigt ret til berigtigelse, blokering eller sletning af disse data. Du kan til enhver tid kontakte os på den adresse, der er angivet i aftrykket, for yderligere spørgsmål om emnet personoplysninger.

databeskyttelseserklæring.

Serverlogfiler

Udbyderen af siderne indsamler og gemmer automatisk oplysninger i såkaldte serverlogfiler, som din browser automatisk sender til os. Det drejer sig om:

  • Browsertype og browserversion

  • anvendt operativsystem

  • Url-adresse til henvisning

  • Værtsnavnet på den adgangsmaskine, der er adgang til

  • Tidspunkt for serveranmodning

  • IP-adresse

Disse data flettes ikke med andre datakilder.

Indsamlingen af disse data sker på grundlag af artikel 6, stk. 3. 1 tændt. f GDPR. Hjemmesiden operatør har en legitim interesse i teknisk fejlfri præsentation og optimering af sin hjemmeside – til dette formål, skal serveren logfiler registreres.

bottom of page